Tehnica necesara participarii la curs

Grupe mici de studiu
Formam grupe de maxim 4 cursanti pentru ca profesorul sa poata acorda atentia cuvenita fiecaruia si elevul sa obtina rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Organizarea grupelor se face in functie de nivelul si de obiectivul urmarit de cursanti. Inainte de a se alatura unui grup de studiu, fiecare elev participa la o evaluare gratuita in urma careia profesorul stabileste nivelul de limba si parcursul pe care ar trebui sa il urmeze.

Toti participantii la videoconferinta se vad, se aud, comunica cu profesorul si vad materialele pe care acesta le prezinta pe tabla interactiva si chiar au posibilitatea de a scrie pe tabla, de a rezolva exercitii. Copiii se bucura de accesul la diverse jocuri interactive, ceea ce ii ajuta sa invete intr-un mod placut.
Cursuri personalizate
Pentru ca fiecare elev este unic si are ritmul lui de invatare, cursurile noastre personalizate sunt special create pentru nevoile tale. Profesorul intocmeste un plan de studiu individual si se adapteaza cerintelor cursantului pentru ca acesta sa poata obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Daca te pregatesti pentru un examen, vrei sa treci de interviul de angajare sau pur si simplu sa iti perfectionezi abilitatile de comunicare, profesorii nostri vor concepe cea mai buna strategie pentru tine. Elevul se bucura de toata atentia profesorului, primeste explicatii si feedback constant pentru a-si imbunatati nivelul de limba.
In direct cu profesorul
Toate cursurile sunt 100% live si permit comunicarea in timp real cu profesorul tau. Primesti explicatii, adresezi intrebari, rezolvi exercitii pe tabla interactiva, primesti inregistrarea video, iar in contul tau de 10plus urmaresti feedback-ul profesorului in legatura cu evolutia ta.
Orar flexibil
Pentru ca stim cat de pretios e timpul pentru tine, iti oferim posibilitatea sa alegi ziua si ora cand vrei sa participi la curs. Daca lucrezi pana tarziu sau ai un program incarcat in timpul zilei, te poti inscrie la un curs de seara sau in weekend.
Avantajele colaborarii cu 10plus
Daca te intrebi de ce ar trebui sa urmezi un curs online, noi iti oferim cateva motive care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine.
  • Inveti in ritmul tau deoarece te afli intr-un grup restrans (individual sau maxim 4 cursanti)
  • Participi la sedinte de acasa, in confortul caminului propriu, se reduc timpul si cheltuielile pentru deplasarea intr-o alta locatie
  • Orarul este flexibil, adaptat programului de lucru, in cazul angajatilor sau in timpul din afara programului scolar, in cazul elevilor
  • Ai acces la contul tau de 10plus unde poti verifica observatiile profesorului dupa fiecare sedinta de curs, planificarea si programa.
  • Dupa terminarea fiecarei sedinte primesti inregistrarea video ceea ce iti permite sa progresezi cat mai rapid sau sa verifici activitatea de la curs a copilului tau
  • Ai certitudinea ca esti instruit de catre profesori si traineri calificati si cu experienta.
  • Iti formezi si dezvolti noi competente necesare pentru evolutia in cariera sau, in cazul elevilor, a performantelor scolare
  • Ai acces la o forma moderna de educatie, foarte populara in occident
Certificat de competenta lingvistica
In cazul limbilor straine, la finalul cursului, fiecare elev primeste o diploma care atesta nivelul de competenta lingvistica realizat dupa parcurgerea numarului de sedinte aferente. Certificatul se elibereaza dupa evaluarea finala, in urma careia profesorul stabileste nivelul cursantului. Aceasta diploma se va regasi in contul de client si va putea fi accesata de catre cursant oricand doreste.
Evaluare cursantului se face in conformitate cu standardele internationale prezentate in Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi Straine (CECRL), care defineste nivelul de stapanire a unei limbi straine in urmatoarele domenii de competenta: citire, ascultare, vorbire si scriere. CECRL a fost publicat de Consiliul Europei pentru a stabili criterii universale de evaluare a nivelului de limba si defineste 6 niveluri de referinta: A1, A2, B1, B2, C1, C2.
Convinge-te de avantajele colaborarii cu 10plus