Termeni si conditii

1. Copyright

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de 10plus.ro sau de partenerii sai, este un proiect dezvoltat de platforma 10plus.ro, apartinand in totalitate al 10plus.ro, detinatoarea brandului 10plus. Prin urmare, este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara acordul prealabil al 10plus.ro.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea 10plus.ro. Ne rezervam dreptul de a actualiza continuu continutul site-ului, de a adauga noi categorii, rubrici sau sectiuni si de a modifica arhitectura acestui site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

2. Limitarea responsabilitatii

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale ofertelor, preturi etc) sunt cu titlu informativ, insa aceastea se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale ofertelor. Firma noastra face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul ofertelor modificate de catre client fara preaviz sau viciate de erori de operare).
Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si, daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. 10plus.ro nu raspunde in cazul in care prin omisiune sau inexactitate, aparute pe acest site, se pot crea confuzii, in ciuda tuturor precautiilor luate pentru a evita acest lucru.

Conform cu legile in vigoare, www.10plus.ro nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a ofertelor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

3. Confidentialitatea informatiilor

Informatiile completate de catre client au caracter confidential, clientul beneficiaza permanent de posibilitatea de a modifica aceste informatii iar ele vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. De asemenea, utilizatorul are oricand posibilitatea de a modifica informatiile furnizate, aceasta actiune se face prin contactarea unui reprezentant 10plus.ro.