Politica de rambursare a sumelor platite pentru serviciile achizitionate

I. Cu respectarea clauzelor si termenelor prevazute in Contractul de prestari servicii incheiat, beneficiarul va putea sa solicite retragerea de la cursurile aferente programului pentru care a optat la incheierea contractului, urmand ca sumele achitate sa ii fie restituite integral sau partial, in raport de momentul la care face solicitarea, astfel:

            1. beneficiarul care solicita retragerea de la programul de studii pentru care a optat, in cel mult sapte zile de la participarea la prima activitate tutoriala beneficiaza de restituirea integrala a pretului aferent programului;

            2. beneficiarul care solicita retragerea de la programul de studii pentru care a optat, dupa parcurgerea primei activitati tutoriale directe si pana la parcurgerea a mai putin de jumatate din totalul activitatilor tutoriale programate, beneficiaza de restituirea a 50% din pretul aferent programului;

            3. beneficiarul care solicită retragerea de la programul de studii pentru care a optat după parcurgerea a mai mult de jumătate din totalul activitătilor tutoriale programate nu beneficiază de restituirea preţului achitat.

II. Sumele cuvenite beneficiarului vor fi rambursate în termen de 5 zile lucrătoare de la momentul primirii notificării de retragere de către prestator.